Skip to content Skip to footer

Kedves Olvasó,

Mindenekelőtt köszönöm szépen, hogy itt vagy. 

Oké, hát hírlevelet kapni senki se szeret – tartja a régi mondás, mert csak telik tőle a postafiók, meg egyébként is, majd ha kíváncsi vagyok valamire, akkor ugyis megnézem magam.

Én borokról írok, tőlem telhetően kerülve a boros szakzsargont (sajnos néha becsúszik egy-egy szakkifejezés, mea culpa, ilyenkor lehet nekem szólni, hogy „hé, lassíts, magyarázd el, hogy ez mit jelent!”). Nem elidegeníteni szeretnék senkit a boroktól, hanem éppen ellenkezőleg: minél több embert behúzni a csőbe, hogy a borválasztás magabiztosabban menjen.  

Az oldalnak azt a címet adtam, hogy napló: saját utazásaim és kóstolásaim alapján gyűjtök egy csokorba élményeket. Azokat írom meg, amik nekem tetszettek, és nem azért, mert fizettek érte.

Szeretném visszalopni a borkultúrát és a kulturált borfogyasztást a hétköznapokba. Ha nyitott vagy az ilyesmire, akkor örömmel veszem, ha feliratkozol a hírlevélre: havi egy alkalommal megkapod egy levélben az összes, elmúlt egy hónapban megjelent írásomat, és néhány boros jegyzetet. Nem lopok adatokat, persze, az email-címedet látni fogom, de nem élek vissza vele.

Készen állsz egy új borkalandra?!

Bori

Történetek a postaládádba

Feliratkozom a hírlevélre

HA TETSZIK, AMIT OLVASOL,

akkor ne maradj le: kapd meg az új bejegyzéseket emailben!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.